Ons conceptPoezie

De wekker gaat. Het bed uit. Voorzichtig opstaan. Uw dag begint. Even denken. Hoe zat het ook al weer. Dorst. De badkamer. Die wacht maar. Thee. Koffie. De rest wordt zo wakker. Licht aan. Bakkie? Keuken...
Keukenkasten, werkbladen, accessoires, zitmeubelen,(kast-)wandsystemen, (inbouw-)apparatuur en de trends van 2021 op 100 vierkante meter samengebracht, zodat u zich thuis kunt voelen in een soort huiskameromgeving.b&d keuken atelier

In het keukenatelier vindt u veel op het gebied van keukens. Tientallen opstellingen treft u hier niet aan. Uw keuken wordt ter plaatse op afspraak; in de showroom of bij u thuis ontworpen. De keukens zijn zo opgesteld zodat u zich een voorstelling kunt maken van uw keuken.

Ook qua apparatuur is er een slimme keuze gemaakt om de keukens in te vullen. Wij hebben ervoor gekozen het bij enkele leveranciers te houden zodat een volledig assortiment ontstaat. Heeft u een voorkeur voor een bepaald merk? Waarschijnlijk kunnen wij dit ook gewoon leveren!

Zo zult u zien, dat door onze directe inkoop bij de leveranciers topkwaliteit voor vrijwel elk budget bereikbaar is.

b&d keuken corner

In de b&d corners hebben wij helaas geen beschikbare ruimte om u te laten zien wat wij kunnen bieden. De keuzes en prijzen zijn gelijk aan die bij b&d keuken atelier.